Neptunovo krilovo olje

25,00

Neptunovo krilovo olje Irskega podjetja Eastcoast International.
Neptunovo krilovo olje je vir esencialnih omega-3 kislin (EPK in DHK).
Zaradi specifične vezave na fosfolipide, se absorbirajo hitreje in za 30% bolje kot omega-3 iz ribjega olja.

Na zalogi

Opis

Neptunovo krilovo olje je vir esencialnih omega-3 kislin (EPK in DHK). Zaradi specifične vezave na fosfolipide, se absorbirajo hitreje in za 30% bolje kot omega-3 iz ribjega olja. NKO je vir naravno prisotnih fosfolipidov, holina in antioksidantov (vitamin E). Ima 47-krat višjo ORAC vrednost (sposobnost lovljenja prostih radikalov) kot pri ribjem olju (omega-3) in 34-krat boljšo kot pri koencimu Q10.

Neptunovo krilovo olje (NKO) je lipidni izvleček, ki se po patentiranem postopku pridobiva iz antarktičnega krila Euphausia superba (planktonski rakci z dna prehranske verige).

Ne vsebuje težkih kovin ali konzervansov. Po zaužitju ne povzroča spahovanja in priokusa po ribah. Ker za prebavo ne potrebuje žolča, je primeren tudi za tiste, ki slabo prebavljajo maščobe (za bolnike brez ali z oslabljeno funkcijo žolčnika).

NKO ima visoko ORAC vrednost, to je sposobnost lovljenja prostih radikalov. Vsebuje vitamina A in E ter astaksantin, vezan na fosfolipide. ORAC vrednost NKO je 47-krat večja kot pri ribjem olju (omega-3), 34-krat boljša kot pri koencimu Q10 in 6 do 7-krat boljša kot pri likopenu.

NKO je popolnoma varen za jemanje, brez težkih kovin, pesticidov, dioksina, PCB. Ne povzroča spahovanja in priokusa po ribah.

Uporaba:
1 do 2 kapsuli dnevno. Kapsula se pogoltne cela z nekaj tekočine, najboljše pri zajtrku.

Vsebnost:
60 kapsul po 500 mg NKO v plastenki